Certifikati

cios grupa

Mull trans logo

 

Obavijest - zimski uvjeti na cestama

Zima obavijest 04 01 2016Obavještavamo cijenjene korisnike da tvrtka EKO-FLOR PLUS d.o.o. obzirom na vremenske uvjete nije u mogućnosti pokupiti sav otpad iz naselja u kojima prometnice nisu prohodne za specijalna vozila (smećar).
Otpad koji neće biti pokupljen prilikom odvoza prema redovnom rasporedu preuzet će se prilikom sljedećeg odvoza.
Molimo korisnike za razumijevanje.

07.01.2016. OBAVIJEST KORISNICIMA U OPĆINAMA TOUNJ I NETRETIĆ

Zbog izrazito loših vremenskih uvjeta danas neće biti odvoza otpada, već će se odvoz obaviti u subotu 09.01.2016. ili u ponedjeljak 11.01.2016.

Koncesija u Općini Mikleuš

 

Mikleus crvka

 

Tvrtka Eko – Flor Plus d.o.o. će 17.11.2015. započeti u Općini Mikleuš s uslugom prikupljanja, odvoza i zbrinjavanja miješanog komunalnog otpada temeljem koncesije dobivene natječajem. Općina Mikleuš nalazi se u jugoistočnom dijelu Virovitičko-podravske županije, na prostoru Slavonskog gorja.

 

Opširnije...

Jesenski odvoz glomaznog otpada za Grad Jastrebarsko

Jaska glomazni 02Nakon uspješno odrađenog odvoza glomaznog otpada u kolovozu, prema ugovoru s Gradom Jastrebarsko, za korisnike je organiziran još jedan termin u studenom.
U tjednu od 23.11.2015. do 27.11.2015. djelatnici EKO-FLOR PLUS-a dolaze na adrese korisnika kako bi preuzeli otpad koji se može kategorizirati kao glomazni (točan popis pročitajte na našoj web stranici).
Za odvoz se potrebno pravovremeno prijaviti: najkasnije tri (3) radna dana prije predviđenog odvoza!
Detalji u nastavku…

Opširnije...